HANGADÓ
2005. AUGUSZTUS ..

Asztalitenisz évadzáró hírek

Sikeres évadot zárt a 2004-2005-ös szezonban az Asztalitenisz Sportegyesület.
     A legfontosabb esemény minden bizonnyal az volt az egyesület életében, hogy a tagság az önállósodás útjára lépett és különvált az Árpád Íjász és Sportlövő egyesülettől. A továbbiakban önálló egyesületként folytatjuk a megkezdett munkát.
     Fennállásunk óta talán a legeredményesebb év áll a hátunk mögött.
     Egyesületünk két felnőtt játékosa, Gyenes Gyula és Fekete Mihály is tagja annak a balassagyarmati csapatnak, mely kivívta az NB III-ba feljutás lehetőségét. Jövőre ők már a Nemzeti Bajnokságban játszanak. Gratulálunk teljesítményükhöz! Ugyanebben a Nógrád Megyei Felnőtt Bajnokságban ifjúsági csapatunk (Sági Bence 13 éves, Maczali József 15 éves és Mák Csaba Patak 15 éves) az 5. helyen végzett, megelőzve a több évtizedes asztalitenisz hagyományokkal rendelkező Bátonyterenye és Pásztó csapatait. Nyugat-Nógrád Bajnokságban a felnőtt rétsági csapatot (Gyenes Gyula, Fekete Mihály, Menczel Gábor) csak az NB III-ba feljutó Dózsa csapata tudta megelőzni. Második helyük szép teljesítmény. Nyugat-Nógrád Felnőtt Bajnokságban ifjúsági csapatunk (Sági Bence, Maczali József, Bodó Ádám) a VI. helyen végzett, viszont az ifik számára kiírt bajnokságban fölényesen verték a mezőnyt, és első helyen végeztek.
     Meg kell említenünk még a májusban Szendehelyen megrendezésre kerülő évzáró Május Kupát is, ahol a fiúk csapata immár negyedik alkalommal nem talált legyőzőre a megyében. A fiúcsapat pontjait „szállították”: Sági Bence, Szikszai Dániel, Gálik Ádám, Budenszki Dániel, Kórösi Mátyás, Garai Ákos, Maczali Dániel, Maring Attila.
     A lányoknál kialakult a „szokásos” házi döntő Szikszai Nóra és Vass Dóra között. Bronzérmével Ivanics Dóra is szépen szerepelt.
     Jó pihenést kívánunk minden egyesületi tagunknak a nyárra, hogy szeptemberben újult erővel tudjuk megkezdeni a 2005-2006-os évadot!
Sági Zoltán
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-