Médiaajánlat

Cégét, tevékenységét, szolgáltatását, termékeit, rendezvényeit
reklámozza a www.retsag.net portálon

Megújult honlapunk többféle lehetőséget kínál cégeknek, vállalkozóknak hogy információt helyezzenek el a weblapon. A rétsági szervezetek, gazdasági társaságok alapadatait dijmentesen feltüntetjük a Szolgáltatások menüpont általuk választott kategóriájában. (Cégnév, tevékenység, cím, telefon, e-mail, webcim.)

A retsag.net oldal látogatottsága folyamatosan nő, és a szerkesztőség bőséges és friss infomációkkal igyekszik elérni, hogy a jelenlegi havi 12-15000 látogató rövid időn belül elérje és meghaladja a havi 20000 letöltést. Ez a nyilvánosság komoly reklámértékkel bír.

Szerény díjfizetés ellenében módot adunk a rétsági cégeknek saját "kis honlapjuk" elhelyezésére is. Egy gépelt szövegoldalt és néhány fotót tartalmazó - elektronikusan elküldött - anyagokat feltesszük az internetre. Igényükkel keressék a kiadót. Az oldal ugyancsak a Szolgáltatások menüpont cimjegyzékéből lesz megnyítható.

Díjfizetés ellenében a fentieknél hatékonyabb reklámlehetőséget is biztosítani tudunk. Lehetőség van a főlapon bal oldalt, vagy bannerként elhelyezni a cég reklámját, ahonnan saját honlapja, vagy a megadott anyag alapján elkészített információja jelenik meg. Lehetőség van az előzőhoz hasonló reklámelhelyezésre belső oldalakon, szerényebb díj ellenében. Ezeken túl helyt adunk a nem rétsági vállalkozásoknak is hirdetéseik megjelentetéséhez.

Araink még kalkuláció alatt vannak, de szándékunk szerint a hasonló megjelentetések reklámtarifájához mérten rendkívül mérsékelt díjakat alakitottunk ki. Egyes kategóriákban letöltésenként 0,5 forint, a cimlapon 1 Ft körüli dij tizede a szokásos internetes hirdetéseknek. Az árakat 1 éven keresztül garantáljuk, és a 2007-ben kért bejelentések díjait 2007-ben sem emeljük.

Kérdéseikkel, javaslatataikkal, igényeikkel, elképzeléseikkel keresség a kiadót, vagy a webmestert.
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-