Új helyen, tágasabb üzletben, bővebb áruválasztékkal a Handyfon
Különleges akció!
EeePc laptop midössze 79.900 Ft-ért!
Egyszerű tanulni, Egyszerű dolgozni, Egyszerű játszani
A részletekért kattints a képre!
A számítógép részletes ismertetése >>>
Megvásárolható a rétsági Handyfon áruházban!

Vásároljon webáruhárunkban, kényelmesen otthonról az interneten->>>

A Zulu éttem terasza mögött meghúzódó bolt ablakában felirat fogad. "Elköltöztünk". Bizony szűk volt a hely az egyre több szolgáltatást nyújtó boltban. Új helyükön, a Kossuth utca 2-4 számú impozáns üzletükben kerestük fel őket. A tudósító kérdéseire a Bagyinszki Balázs a cég tulajdonosa válaszol.
  - Miért költöztek?
     - Több oka is volt. Főként, hogy kinőttük az üzletet. Lassan egy évtizede működött a régi helyen boltunk, közben az áruválaszték is bővült, és a vásárlók számának növekedésével természetesen a forgalom is. Mivel még több és igényesebb vásárlót szeretnénk úgy kiszolgálni, hogy mindenki elégedett legyen, ezért tágasabb tér, több szolgáltatás, ennek következtében jobb minőségű kereskedelem lehetőségei itt adottak.
  - A régi boltnál gondot okozott a parkolás, úgy látom itt nincs ilyen probléma?
     - Valóban nem lehetett megállni a bolt előtt, ami nem csak a kényelmesség szempontjai miatt volt zavaró. Aki egy súlyosabb akkumulátort, számítógépet, Tv-t vagy egyéb nagyméretű nehéz terméket vásárolt gyalog kellett elvinnie a parkolóba. Itt bőven van hely a megállásra, sőt a terasz szerencsés kialakítása révén, akár egyből a kocsi csomagtartójába tolhatja a Kedves Vevő a megvásárolt csomagokat. (A képek után folytatódik)

   - Mi az üzlet főprofilja, milyen termékeket árusítanak?
     - Több főprofilunk is van.
  - Akkor ez az üzlet afféle elektronikai szupermarket?
     - Igen, ezt lehet mondani. Ami számítástechnika, szórakoztató elektronika, telefon, azt itt mind meg lehet találni, a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal együtt.
  - Nézzük sorban, kicsit részletesebben!
     - Egyrészt foglalkozunk mobiltelefonok értékesítésével. Új és használt telefonokat kínálunk vásárlóinknak, szükség esetén javításra is átvesszük a készüléket. A Pannon kártyás mobilosok megvehetik itt feltöltő kártyáikat, de akkumulátort, tokot, head seteket, és egyéb kiegészítőt is megtalál a vásárló. (A képek után folytatódik)
   - Úgy látom a fotócikk is mépszerű?
     - Igen a következő a fotocikk. Kínálunk digitális fényképezőgépeket, videokamerákat, és az ehhez szükséges kellékeket. Kazettát, akkumulátort, kameratáskát, memóriakártyát, és sorolhatnám. Hagyományos filmes gépet ugyan már nem keresnek nálunk, de filmet nemcsak eladunk, hanem a lefotózott tekercseket rövid időn belül kidolgozza központi laborunk, igen kedvező áron. Papírképet persze a digitális fotókról is készítünk, ha valamilyen adathordozón beadják hozzánk. Gyakorlatilag a Photo Hall teljes termékválasztéka megtalálható üzletünkben.
  - Mindenféle akkumulátort és elemet is látok itt a polcokon.
     - Igen. Azt lehet mondani, hogy a legszélesebb választékot tudjuk biztosítani vevőinknek elemekből, akkumulátorokból. Több félét, több márkát. A gombelemtől a ceruzaakkumulátoron keresztül, a legkülönfélébb akkutöltőkön át a garantáltan kiváló minőségű gépkocsi akkumulátorig. De a szükséges ceruzaelemek és egyéb energiaforrás mind megtalálható ami a kisebb-nagyobb elektronikai eszközökhöz szükséges. Természetsen a legújabb előírásoknak megfelelően vásárlóink a régi elemeket, akkumulátorokat, tintapatronokat visszahozhatják, és a gyűjtőedényeinkbe téve azokat környezetvédő módon szállíttatjuk el újrahasznosításra. (A képek után folytatódik)
    - Látok itt bőségesen úgynevezett szórakoztató elektronikai és számítástechnikai terméket.
     - Igen egyre szélesedő profil a számítástechnika. Felismertük, hogy Rétságon és közvetlen környékén jelenleg nincs olyan bolt, ami teljes termékválasztékot kínál ebben a termékcsoportban. Így hát nálunk az egértől az asztali számítógépen keresztül, az írható cd-től a laptopig mindent megtalál a vevő. De árusítunk nyomtatókat, multifunkciós készülékeket, illetve egyéb kellékeket, hangszórótól a kábelekig, alkatrészektől - merevlemezre, különféle kártyákra, cd, dvd írókra és hasonlókra gondolok - a monitorig, vagy a billentyűzettől a modemnekig, a pendrive-októl, a tintapatronig minden megtalálható a boltban. Nehéz is lenne felsorolni.
   - Szóljunk részletesebben a nyomtatófestékekről.
      - Igen. A vevő igénye szerint az eredeti gyári festékek, tonerek mellett, szinte minden típushoz biztosítunk utángyártott, vagy töltött festékpatront, ami lényegesen olcsóbban az eredetihez közeli minőségben a legtöbb feladathoz megfelel. Egyes típusokat - még olcsóbban - magunk töltjük.
   - És még a szórakoztató elektronikáról szó sem esett?
     - Igen! Árusítunk videomagnót, bár mostanában egyre többen a DVD lejátszót keresnek, sőt a legnagyobb sláger a DVD felvevő. Persze vannak kazettás, cd-s hordozható rádiók, mini music centerek, hangszórók, de komplett házimozit is tudunk kínálni. És hát az kedvelt diskmenek mellett a népszerű MP3 lejátszókat is nálunk kell keresni, mert bőséges választékkal rendelkezünk.
   - Még nincs vége a felsorolásnak, mert úgy látom, kulcsmásolással sem kell más helyet keresni?
      - Valóban így van! Üzletünkben megvárhatóan elkészítjük a másolható kulcsokat. Legyen az hengerzárba való, vagy egyes autótípusok ajtónyitói. Persze a korszerű autók mikrocsipes, immobilizeres, vagy a lakások rendszerkulcsainak másolására nincs lehetőség - azokat csak a gyártótól lehet, megrendelni - de a hétköznapokban előforduló legtöbb kulcsról kérhet tartalékot a megrendelő.
   - Talán a leglényegesebb újításról nem szóltunk. Mit jelent az, hogy webáruház. Itt webet is lehet venni?
      - Kicsit vicces szerkesztő úr, bár abban is segítünk, ha valaki internetre akar előfizetni. Nem ezt jelenti! Felkészültünk a 21. század követelményeinek megfelelő kiszolgálásra. Egyrészt minden terméket nem tudunk az üzletben vagy raktáron tartani, de szinte mindent be tudunk szerezni néhány nap alatt. De ennél lényegesen fontosabb, hogy boltunkban úgy vásárolhat a kedves vevő, hogy fel sem áll az íróasztal mellől.
  - Ez már Rétságon is lehetséges?
     - Teljes mértékben!  És éjjel-nappal! Nem kell mást tenni, mint belépni a www.handyfongsm.hu honlapra, és az ottani listából kiválasztani a terméket. Részletes információ segíti a tájékozódást. Aki megtalálta a megfelelőt, nincs más dolga, mint betenni a kosárba. (Bejelölni) Ha befejezte a vásárlást, a kiválasztott terméket csomagszállító szolgálat néhány nap alatt lakására viszi. Ilymódon az üzletben bemutatott termékeknél közel tízszer bővebb kínálatból lehet választani, és nyugodtan állíthatom, hogy minden számítástechnikai és szórakoztatóelektronikai cikkel tudunk szolgálni.
  - Egyszerűen beixelem, hogy ez, vagy az kell, és a futár bekopog az ajtón, helyembe hozza amit csak elképzelek?
     - Tulajdonképpen igen! Egy egyszerű regisztráció szükséges, a cím megadásával, hogy hová is várják a csomagot, a fizetési mód megadása. Persze a postaköltséget felszámoljuk. De arra is van mód, hogy a kiválasztoitt terméket az üzletben vegye át a vevő.
  - Ez remek! Ki fogom próbálni. Hogy is kezdjem?
     - www.handyfongsm.hu A többi kiderül a honlapról!
     - Köszönöm az interjút, és gratulálok az új üzlethez. Sok és egytől-egyig elégedett vevőt kívánok!
Tájékoztatásul a nyitvatartási idő:
Hétfőtől péntekig: 8.00-16.30 óráig szombaton: 8.00-12.30-ig
GiK 
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-