A Hobby Barkácsbolt új helyen, és Webáruházzal
-
A város zajától elvonulva új helyre költözött a portálunkon közelmúltban bemutatott Hobby Barkács Bolt. A kreatív ötleket átgondolását, akár helyben kipróbálását, az elmélyült munkát, válogatást, tanácsadást és eszmecserét bizony itt nyugodtabb körülmények között lehet folytatni. Az üzlet a Köztársaság utca vége felé, a 15 szám alatt kapott helyet. Tudják, a Harangláb után kell bemenni.
    Az új üzletben a tulajdonos Fábiánné Székely Szilvia kalauzol. Ahogy szétnézek a polcokon, szinte minden megtalálható, ami a régebbi áruházban. Meg is kérdezem, hogy mennyiben változott a kínálat.
    - A korábbi boltban árusított termékcsoportok nagyrészét megtartottuk. (Ugyanúgy kaphatók csavarok, zárak, zsanérok, bútorfogantyúk, szegélyszalagok, tiplik, vasalások, lécek, és még sorolhatnám.) Különösen így van ez a művészeti termékekkel, festékekkel, eszközökkel, a kreatív technikálkkal, a szalvétáktól az órákig, a díszítésre alkalmas edényektől a süthető gyurmáig. Minden amit már korábban is bemutattunk.
    - Úgy látom csökkent a bolt mérete:
    - Dehogy csökkenk! Hatalmas területtel növeltük meg és országos hálózatot működtetünk. Szó szerint kell érteni, mert internetes hálózatunkon, a webáruházban igen tágas térben, sok-sok áru közül lehet válogatni, rendelni.
   - Tehát egy újabb rétsági üzlettel állunk szembe, ahol otthonról, a karosszékben ülve számítógépen lehet vásárolni?
    - Pontosan így van! Nemrégen nyitottuk meg az internetes oldalt. A termékcsoportok feltöltése folyamatban van, mert a sokezer keresett cikk berakása, ismertetőkkel ellátása igénybevesz kis időt. De már működik, és folyatason bővül a paletta. Érdemes gyakran felkeresni.
   - Ha valaki nem eléggé járatos az internet világában mit tegyen, ha a közkedvelt árucikkekhez szeretne hozzájutni.
    - Eredetleg úgy gondoltuk, hogy a korszerűsítés jegyében csak a webáruházat nyitjuk meg. Majd éppen erre az igényre alapozva - többen mondták, hogy Szilvi, nehogy becsukd a boltot! - végül úgy döntöttünk, hogy aki nem sajnál egy kis sétát, a hagyományos polcos-asztalos üzletben is vásárolhat. Kézbeveheti a tányérokat, válogathat a festékek szines világában, megtapinthatja a papírokat, és egyáltalán élvezheti a vásárlással, válogatással, keresgéléssel, a rátalálással járó örömöket. De továbbra is elérhetőek vagyunk telefonon a 30/85-666-45 számon. E-mailban pedig a fabist1@t-online.hu címen.
    - Mikor van nyitva a bolt?
    - A webáruház éjjel-nappal! Ott bármikor lehet vásárolni, de tájékozódni, tippeket tanácsokat olvasni, sőt tapasztalatokat is cserélni - mert rövidesen beindul egy szakmai fórum szerű beszélgető oldal is - ugyancsak mód van éjjel-nappal. A bolt pedig a szokásos időben, hétfőtől-péntekig 8-17 és szombaton 8-12 óráig kereshető fel.
    - És pontosan milyen címet kell beírni a böngészőbe, ha "webvásárolni" akarunk?
    - A www.fabist.hu A többi magától adódik. Be kell lépni a SzilviShop-ba, és minden világossá válik.
    - Köszönöm a válaszokat, és gondolom a régi vevők mellett új vásárlók is kedvet kapnak a kreativitáshoz, a saját ötletek kipróbáláshoz.
    - Üzletünkben ehhez sokféle anyagot technikát, és személyes segítséget is adunk. És természetesen szeretettel és sokféle új cikkel várunk mindenkit.
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-