Ajándékok minden alkalomra

-
Ismét újabb termékcsoporttal bővült az ismert és méltán közkedvelt ajándékbolt kínálata. Ezekről számolunk be képes tudósításunkban. Arról az üzletről van szó, amely a Piactér felől nyílt a volt Börzsöny Áruház műszaki osztálya helyén. Bőséges választékukat az állateledelektől a horgász-vadász felszereléseken át a játékokig, az ajándéktárgyaktól a műszaki cikkekig már bemutattuk. (Az írások és képek itt alul megtalálhatók.)
     Az afrikai hangulatot kedvelők válogathatnak most ilyen stílusú eredeti fafaragványokból, maszkokból, szobrokból dísztárgyakból. De a lakás, nyaraló többi pontja egyedi módon öltöztethető fel a nádból készült kisbútorokkal, amelyekből már egy-egy darab is különleges hangulatot - no és persze igen nagy tartósságot - kölcsönöz használójának. Aki viszont nagyobb teret szeretne berendezni ilymódon bőven talál több darabot ahhoz, hogy tárolórekeszekkel, kisebb nagyobb asztalokkal, hinta és pihenőszékekkel alakítson ki önálló teret. Sőt ha még hasonló stílusban szivesen barkácsolna, a vékonytól a majd 10 cm átmérőig vásárolhat itt bambusz szálakat.
     Újdonság még a bambuszból készült pablóburkoló, amely rendkívül tartós, esztétikus, több szinben is kapható. A padlólapok preciziós megmunkálása egyben azt is jelenti, hogy könnyen és gyorsan lerakhatók. Több színből is lehet válogatni.


Az üzletet bemutató korábbi cikkünk a képek után folytatódik!

Korábban bemutattuk az Ajándékbolt bőséges választékát. Akkor a karácsonyi ünnepkörhöz tartozó meglepetések többségét tudták átadni a vevőknek. Most viszont napokon belül itt van Valentin napja, a Nők napja, közeledik a tavasz, ami egyben Husvét ünnepe, no meg a kerti munkák elkézdésének lehetősége is. Az ajándékbolt ezekhez az alkalmakhoz is kívál választékot.
     Új árucsoporttal bővítették ugyanis kínálatukat. Egyrészt számtalan meglepetésre, kedveskedésre alkalamas ajándékot kínálnak Valentin napra. Másrészt a Nők napja alkalmából szeretne különleges apróságokkal örömet okozni, ugyancsak talál bőséggel.
     Harmadrészt új csemege sarkot nyitottak - mint ahogyan azt korábbi írásunkban is jeleztük - ahol márkás italok mellett édességeket és kávét is vásárolhatnak a betérők. Igazán impozáns kínálat csodálkozásra kényszerít. Az egyszeri vicc megfogalmazásával szivesen mondanám, hogy "így, ebben a sorrendben ...". mert a "kirakat" ténylegesen zavarbaejtő.
     És negyedrészt: az üzlet másik falán már ott állnak azok a polcok, amelyeken növénymagvak csomagjai sorakoznak. A zöldségektől a virágmagokig itt is bőséges a választék mindenkinek, aki a kistert néhány négyzetméterét, vagy az egész kertet szeretné hasznossá tenni, vagy virágágyással díszíteni. Most még csak magvak találhatók, de napokon belül a hagymás növények csomagjai is felkerülnek a polcokra.
     Alábbi képeink az új kínálatot mutatják be.


Az üzletet bemutató korábbi cikkünk a képek után folytatódik!

Az egykori Börzsöny Áruház piactér felől nyíló üzletében - Műszaki és Ajándékbolt - igazi árubőség fogadja a karácsonyi meglepetést keresőket, a meghitt ajándékozás kellékei után kutatókat. Az ünnepi hangulat már a bejárati ajtón elhelyezett köszöntőből is sugárzik, hát még ha belépünk az üzletbe.
     Pál Gáborral az üzlet tulajdonosával, illetve a mindig készséges dolgozókkal beszélgetünk az áruház kínálatáról. Oly sokmindent hallok, szinte nem is győzöm kapkodni a fejem. Éppen ezért a párbeszédes forma helyett inkább egy csokorba gyűjtöm, mi minden található meg a kellemesen berendezett, tágas üzletben.
     Elsőként meg kell említeni, hogy a "hagyományos profil" termékei továbbra is megtalálhatók. Így háztartási vegyi áru, horgászcikkek, és a gazdabolt témakörébe tartozó áruféleségek. Kisállatok tartásához szükséges kellékek, és eledelek. Mégis inkább azokra a cikkekre koncentrálok, amivel a közelgő ünnepet lehet meglepetésekben gazdaggá tenni, és díszeiben is kiegészíteni a fenyőfát.
     Nyugodtan mondhatom, hogy itt biztosan talál ajándékot szeretteinek aki betér. Olyan gondossággal állították össze az üzlet munkatársai a kínálatot, hogy szinte példátlan sokféleséggel találkozik a vásárló. Mindjárt hozzáteszem kedvező árak és nagy választélk mellett. Vegyük hát sorba.
     Elsőként a jétékok polcán akad meg a szem. Különféle gyermekjátékok - olykor a szülőknek is örömet okozó - szé és kretíveszközöket rejtő dobozok sorakoznak a polcokon. Azután a legkülönfélébb kerámiákon, üvegedényeken akad meg a szem. Bőven találhatók egzotikus ajándéktárgyak afrikai, dél amerikai kultúrkörből nálunk is meghonosodott lakásdíszek és használati tárgyak. Szépen megmunkált rattan kiegészítésű kisbútorok teszik teljessé a lakberendezési dolgok után kutatók számára a választási lehetőséget.
     Kaphatók gyertyák, olajmécsesek, és mindenféle hozzá való illatos olaj. Természetesen a fény nem csak a gyertyalánggal vihető az otthonokba, hanem a szobaablakok, a fenyőfák világításához is kaphatók elektromos kiegészítők.
     Régebben is volt alapos választék papír-írószer témakörben, ezeket aztán bőségesen kiegészítették az ünnepi készülődés jegyében. Különösen gazdag a díszcsomagolás választék, de kaphatók könyvek, hangoskönyvek, illetve olyan kellékek, aki a papírral való barkácsolással egészíti ki az ünnepi díszítést, vagy teszi egyedivé a csomagolást. A tollak mellett az íróeszközök kedvelőinek ízléses dízdobozban is vásárolhatnak írószerkészleteket minőségi kivitelben az érdeklődők. Még a bírdíszműves rést is ide sorolnám, különféle táskák is vásárolhatók.
     Önálló polcon sorakoznak a műszaki cikkek. Mint megtudtam kedvező árfekvésű - a korábbiaktól eltérően nem használt, hanem új - műszaki cikkek vásárolhatók több márkából. Nemcsak az ár, hanem az egy éves garancia is azt szolgálja, hogy a vevő ne csalódjon. Van itt konyhai kisgép többféle kivitelben, szórakoztató elektronikai eszközök a DVD lejátszótól a hangok megszólaltatására alkalmas "zenedobozokig" még egy nosztalgia hangulatú rádió - persze korszerű belsővel - is ott sorakozik a polcon.
     Az órásvitrin is gazdag kínálat mutat, de nem csak karra csatolható időjelzőket, hanem faliórákat is vásárolhat a betérő. Igazi különlegességet jelentenek az egyedi, kézzel készített Olaszországból érkezett muránói üvegékszerek.
     A díszítés kellékeit, dekoranyagokat, adventi koszorúalapokat, felszúrós gyertatartókat is megveheti itt, aki maga szeretné elkészíteni a várakozás fényét felvillantó 4 gyertyás koszorút.
     A választék tovább bővül, mert mint megtudtam egy kis sarkot alakítottak ki minősági italáruk részére, amelyet már a napokban meg lehet majd vásárolni, megfelelő csomagolással együtt. Más termékek csomagolásában is - külön díj nélkül - segítenek a mindig készséges hölgyek.
     Őszintén mondhatom képtelenség még csak a felsorolás igényével is számbavenni, mi minden apróbb nagyobb meglepetés találhat gazdára és okorhazt örömet vevőnek ajándékozottnak egyaránt. Csak azt javasolhatom hát, hogy látogassonak el az üzletbe, nézzenek körbe, vigyék magukkal a megajándékozandók listáját. Egészen biztos vagyok benne, nagyon sok tételt ebben az egy áruházban "kipipálhatnak". Tehát ha karácsony és ajándék, a rétsági karácsonyi vásárt a Műszaki és Ajándékboltban érdemes kezdeni. Ehhez kiván kedvet csinálni néhány képünk.

GiK 
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-