Ajtófelújítás egy nap alatt - Válassza a Vizona Kft megoldását
2009.05.07
Bejegyzés 2014.02.10
Tisztelt Olvasók!

A Portas Magyarország szerkesztőségünkhöz eljuttatott kérése alapján közöljük, hogy 
a Vizona Kft. már nem partnere 
a PORTAS márkanevet használó hazai képviseletnek.

Ez az oldal archívumként került megőrzésre a retsag.net portálon, érvényes ajánlat alapját nem képezi!

A lakásfelújítás mindig nagy előkészületet, sok türelmet, időt jelent. Ezek egyike művelte a nyílászárók cseréje. Az elavult ablakok átalakítása esztétikus, hőszigetelést is biztosító tipusokra bizony nem egy egyszerű munka. A régi tokok kitépése után bekerül az új ablak, majd kőműves, burkolás, festés ... Tapasztalatból tudom, hogy több hét, mire valamelyest rend lesz a lakásban. Nem kevés gond. 
     Az ajtócserének már hozzá sem mer fogni az ember. Azután olyan rétsági szakemberekkel ismerkedtem meg, akik mindezt egyszerűbben megoldják.

     - Van más megoldás? - kérdezem Garamvölgyi Attilát, a Vizona Kft. munkatársát, akik egy merőben új technológiával, gyors és jó megoldást igérnek.
     - Természetsen van! Mi egy német technológiát honosítunk meg. Magyarországon néhány cég kapott lehetőséget ennek a módszernek az alkalmazására. A Vizona Kft látja el Váctól Szobig és Nógrád megye területén a jelentkező igényeket. Ajánlatunk lényege, hogy nem kell kiverni az ajtót a falból, nem kell kőművesmunkával új ajtót, zárakat, berakni, hanem a meglévőt újítjuk fel. Úgy, hogy - mondhatom - jobb lesz mintha újat építenének be.
     - Hogyan csinálják?
     - A meglévő ajtót és ajtótokot felhasználva kap teljesen új, erős műanyagborítást az ajtó és a tok. Az anyagok kiváló minőségűek, akár 30 évet is kibírnak gondozás nélkül. Mi is garanciát vállalunk rá.
    - Jó, jó, de mennyi idő mire elkészül egy ajtó.
     - Az eljárás legfontosabb lényege, hogy mindössze egy nap alatt elkészül. Semmi rombolás, semmi kosz, piszok. Viszont teljesen megújult ajtót kap a megrendelő. Ízlése szerinti színnel, felülettel, esetleg ablakokkal, nyilásokkal. Ehhez minőségi zárakat, kilincseket, díszítéseket is adunk. Mindent ami az ajtóhoz kell. Minezt úgy, hogy akár készre festett falakkal, burkolatokkal. Azokhoz nem kell nyúlni. Egy lakásfelújítás befejetző fázisában is elkészülhet az új ajtó. Kevés gonddal, egyszerűen.
    - Hol történik a művelet?
     - Amennyire lehet tehermentesítjük a lakást. Az ajtót (ajtókat) elszállítjuk balassagyarmati műhelyünkbe, ahol speciális gépekkel elvégezzük a felújítást. Az ajtótok borítását pedig előkészítjük, és munkatársaim a helyszínen felrakják. Az ajtót mindenképpen visszaszálítjuk azon a napon belül. Szerencsés esetben már egyetlen nap teljesen kész az új bejárat vagy belső ajtók. De bonyolultabb esetben is visszakerül az ajtó, és legkésőbb másnap befejezzük a munkát. 
    - Hányféle variáció áll rendelkezésre?
     - Azt mondhatom szinte végtelen. Mindenben a megrendelő igényéhez alkalmazkodunk. Legalább 30 szín a fehértől a különbőző famintákon át a bőrhatású borításokig, különféle díszítés, üvegezés, vagy kazettás díszlécezés. A szerelvények olyan bőséges változatosságot kínálnak, hogy azt felsorolni is nehéz.
     - Gondolom van honlapjuk, ahol mindennek utána lehet nézni.
      - Van bizony. a www.vizona.hu. Itt kaphat az érdeklődő izelítőt. Minden lehetőség persze ott sem látható. Viszont szivesen küldünk tájékoztató katalúgust, amiből már sokkal több kiderül. Ha valakinek komoly szándéka rövid idő alatt új ajtóhoz jutni, akkor keressen bennünket. Munkatársunk felkeresi, pontosan egyeztet, és kiválaszthat minden színt és részletet.
     - Ez így nagyon vonzónak tűnik. De hát mindannyian a piacról élünk ... Mennyibe kerül mindez?
     - Hát nézze. Mi sok, mi kevés, ez relatív fogalom. Volt olyan ügyfelünk aki azt hitte, hogy egy olcsóbb mit egy ajtó átfestése. Neki csalódást kellett okozni, mert annyire nem olcsó. Viszont lényegesen tartósabb. Azt azonban biztosan állíthatom, hogy nagyságrenddel olcsóbban felújítunk egy ajtót, mintha valaki újat venne. Már az ajtó árával számolva is! Ha pedig a járulékos költségeket kiagészítő munkarészeket is számolom, azt lehet mondani, hogy akár 1/3-aból kijön egy teljes felújítás az új ajtó beépítéséhez képet. De mindenről részletes árajánlatot adunk, eldöntheti a megrendelő, mit kér és mennyiért.
   - Ezt az eljárást csak belső ajtókra érdemes alkalmazni, vagy mondjuk a lakás bejárati nyílászárójára is?
     - Bármilyen ajtót felújítunk. Gondolom a robosztusabb kivitelre és a biztonságra gondol. Igen a bejárati ajtókat is felújítjuk. Igény esetén ezeket biztonsági réteggel is ellátjuk - az egyszerű lemezborítású nyúlászáróból úgynevezett baltabiztos, nehezen rongálható ajtót készítünk -, de nem okoz gondot a meglévő biztonsági zárak meghagyása, vagy akár új, több ponton záródó zárszerkezetek beépítése sem. Tehát bármely beltéri ajtónál megoldjuk a feladatot.
    - Sok kérdésem lenne még, de az olvasóim nem szeretik a hosszú riportokat. Adjunk meg inkább elérhetőségeket, aztán akit érdekel a dolog, keresse Önöket.
     - A már említett www.vizona.hu honlapon vannak adatok, címek, telefonszámok. De a következő számon kereshetnek: 06-30/929-2408. Faxot a 35/310-130-ra küldhetnek.

GiK 
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-