Bicaj parádé

2021.07.19.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

Többször megírtuk milyen sokféle lehetőséget kínál a KRESZ-parknak nevezett gyermekliget. Mert a jól felszerelt játszótéri rész mellett a füves árnyas területek eddig is sok programnak adtak helyet, és lesznek is még ezen a nyáron ide szervezett szórakoztató és művészeti alkalmak. Július 18-án Bicaj parádét szervezett a Rétság Rider's Team.
     Az RRT Egyesület főként bravúros mororos mutatványairól ismert városunkban, de nyogodtan mondhatom, országszerte. Beírták már magukat a Guinness Rekordok Könyvébe, de sok-sok versenyről hoztak el értékes trófeákat. Persze jó motorral kevesen vehetik fel velük a versenyt, éppen ezért is rendeznek időről-időre szokatlan, szórakoztató játékos programokat, amelyeken bárki részt vehet, főként ha szellemes ötletek is felvetődnek bőséggel. Így szerveződött a Ládaderbi több alkalommal, vagy az iskola tornatermében rendezett Fakocsi futam. A többször megvalósult Extrém motoros fesztivált már említeni sem kell mindenki tud róla.
     Az jó ötlet, hogy azoknak is legyen egy kellemes kétkerekes buli, akik még nem ülhetnek motorra. Így adódott, hogy kerékpáros programot hirdettek. Hogy legyen valami humoros, kedves feladat, a bicikliket fel lehetett díszíteni, szalaggal, lufival, gyömölcsökkel, meg ami adódott. Aki ezt tette ajándékot is kapott.
     A program délután a Zrínyi utcai kisparkolóban gyülekező biciklisekkel kezdődött, ahonnan színpompás felvonulással jutottak el a gyermekligetbe. Itt is sokféle lehetőség várt a gyalogosokra és a kétkerekesekre (de még a 3 vagy 4 kerekes kicsikre is.) Volt szlalompálya, de a sátrakban bő kínálat csalogatott. Arcfestés, limonádé, vattacukor, aszfaltrajz, tombola. No meg volt motoros bemutató, és sokminden más.
     A nap minden eseményéről nem tudunk képet mutatni - ha kapunk még kiegészítjük a galériát - de ezek a fotók bepillantást engednek a forgatagos, élménygazdag nap néhány részletébe.

GiK - 
-
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-