Idén is akcióval kezdődhet az iskola - helyben olcsóbban!
-
A városközpontban könnyen megközelíthető helyen egy szerény, falusias hanfulatú házikóban található az Ocsovai és Társa Papír és Írószer boltja. Ha betérünk az üzletbe kiszélesedik előttünk a világ, hiszen annyi mindent kínálnak a vevőknek. Röviden mindent, ami az irodai munkához kell, és ilyenkor tanévkezdésre készülve újra elmondhatjuk, hogy mindent, ami az iskolához kell. Nem csak hogy itt mindent be lehet szerezni, hanem a bő választék mellett olcsóbban is hozzá lehet jutni a szükséges dolgokhoz, mintha másutt vásárolnák meg a táskábavalót. Minderről Ocsovai Blankával, az üzlet mindig mosolygós vezetőjével beszélgetünk.

      - Nézzük hát mit lehet olcsóbban venni a táskába?
      - Elsősorban táskát!
      - Hogyan?
      - Igen. Táskákból igen nagy a választék üzletünkben. Mindenfélét lehet találni a kisiskolások számára készült példányoktól egészen a középiskoláig, de még az egyetemre járók is megvásárolhatják ezt a fontos kelléket. Itt már 2000 Ft-tól lehet kapni iskolatáskát. Aki jobb minőségűek közül válogatna, számukra is van többféle árfekvésű, anyagú, kialakítású táska.
     - Aztán a leggyakrabban keresett a tanszercsomag. Mért érdemes itt megvásárolni?
     - A tanszercsomagjainkat, illetve füzetcsomagjainkat is kedvező áron vehetik meg a szülők. De emmellett az a lényeg, hogy nálunk, a helyben előírt füzetek kerülnek a csomagba. Nem több, de nem is fog hiányozni semmi szeptember 1 után, hiszen a csomagokat osztályonként a helyi tanárok által kért lista alapján állítjuk össze.
     - Ha valaki a környékről másféle összeállítást szeretne ...
     - Természetesen semmi akadálya. Nálunk nem lezárt csomagok vannak. Igény szerint kiveszünk belőle, vagy teszünk hozzá ami szükséges. Mindenkinek igénye szerint rakjuk csoportba ami szükséges.
     - Mondjunk néhány példát a kötelező költenivalóra
     - Az elsősök tanszercsomagja drágább, mert abban minden szerepel ami kell az iskolakezdéhez. Tollak szines ceruzák, füzetek, és minden, ami kell. Ez bizony 5380 forintba kerül. A többi évfolyamhoz 860 és 950 forint között kijönnek a füzetek. De akcióban adunk színes ceruzakészletet, pl. a 12 színest 450 helyett 380-ért vehető meg, és még másik kollekcióból is van amit akciósan kaphatja meg, aki nálunk vásárol. De akcióban lehet tolltartót már 300 forinttól beszerezni, körzőkészletet 680 Ft helyett 570-ért, temtperafestéket 6 szinest 990 helyett 800-ért, a 12 szinest 1600 helyett 1300-ért. Többi termékeink között is megtalálhatók az olcsóbb árfekvésű darabok, de az igényes vevőknek jó minőségű, tartósabb, márkás árukból tudunk kinálni.
      - A pénz gond, de mivel segíthetnek még a kedvezményen túl a vásárlóknak?
      - Nem titok, mi egy kereskedelmi cég vagyunk és a tevékenységünkkel termeljük meg az üzlet müködéséhez szükséges bevételt. Mindezek mellett állandó vevőinket a már említett kedvezményekkel szeretnénk segíteni. Ezen túl elfogadunk sulicsekket is, ami azoknak segít, akik ilyen csekket kapnak munkáltatójuktól. Sokaknak tehát a sulicsekkel való fizetési lehetőség is segítség. Úgy tudom a környéken nincs ilyen elfogadóhely.
      - Gondolom az előző évi riportokat megtalálják az olvasók, talán minden részletét nem ismételnénk meg, hiszen a a korábbi évben elmondottak most is igazak. Mégis röviden összefoglalva mire érdemes még felhívni a figyelmet.
      - Két dologra! Egyrészt érdemes a vásárlást augusztus közepén lenbonyolítani, mert bizony a tanévkezdési napokban - akármennyire is gyorsítjuk a kiszolgálást - sokan vásárolnak egyszerre, esetleg várakozni kell. A másik talán az, hogy boltunkban mindent meg lehet találni, ami az iskolakezdéshez kell. A fent már elmondattokon túl például uzsonnás dobozokat, italos flakont, gyurmáktól, a ceruzahegyezőig, számológéptől a különféle füzetborítókig, cimkékig, dossziékig mindent, ami az iskolatáska kelléke.

      - Köszönjük a tájékoztatást! Olvasókat csak arra biztathatjuk, hogy személyesen látogassonak el az üzletben, ahol mindenkit kedves szóval várnak, és meggyőződhet róla, hogy itt tényleg bőséges árukészlettel és választékkal készültek a szülők gondjainak megoldására. Ha pedig valaki olyan cikket szeretbe beszerezni, ami éppen nincs raktáron, azért sem kell máshová utazni. Megrendelés alapján pár napon belül az üzletben az is megvásárolható.

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-