Iskolaszer akcióban már a vakáció alatt!
-
Minden évben tájékoztatót adunk a városközponti hangulatos kis épületben lévő pípír-írószer és nyomtatványboltról. Meg aztán a vásárlók számára is kedvelt hely, így aztán nem kell teljesen előlről kezdeni a bemutatást. Inkább arra lennénk kiváncsiak, hogy a vásárlókat milyen lehetőségekkel várják így nyár közepén. Minderről Ocsovai Blankával, az üzlet mindig mosolygós vezetőjével beszélgetünk.

    - Más üzletek szeptember előtt időszakban különféle tanszer akciókat hirdetnek. Itt mikor kezdődik a kedvezményes hét?
    - Már elkezdődött, csak körbe kell nézni. Mi nem egy-két hétre szükítjük az akciókat, hanem már most a vakáció első napjaitól kedvezményesen vásárolhatnak az előrelátó szülők tanulók. Így aztán aki időben és sorbaállás nélkül szeretne mindent beszerezni a tanévre, nálunk már most is megteheti.
     - Előző évben is bemutattuk, hogy itt minden beszerezhető, ami az iskolában az elsőtől a 8. osztályig kell ...
     - Nem csak az! Természetesen cégek hivatalok irodaszerigényét is mindenben kielégítjük, de a forgalmazott iskolaszerek nem csak az általános iskolára korlátozódnak. Ezt fontosnak tartjuk, hiszen az óvodások is találnak rajz, festő eszközöket, papírokat, de ennél fontosabb, hogy a középiskolás korosztály mellett a főiskolásokra az egyetemistákra is koncentrálunk. Számtalan olyan írószerünk, füzetünk, mappánk van, amit a felsőfokú oktatásban résztvevők használnak előszeretettel. Nos  ezeket is megveheteik nálunk. A tudományos számológéptől a körző vonalzó készleteken át a speciális füzeteken, táskákon át az igényes írószerekig.
      - Lényeges kérdés az ár. Mennyivel jár jobban a vevő, ha nem valamelyik bevásárlóközpontban veszi le a polcról a fözetcsomagot, hanem ide tér be.
      - Többszörösen is jól jár. Tény, hogy - például az említett füzetcsomagok - látszatra olcsóbban a hipermarketekben, de ne feledjük, nem csak ez kell az iskolába. Tapasztalatom szerint a többi kiegészítő pedig lényegesen drágább, a tollaktól az egyszerű kartonlapokig. Tehát mindenképpen érdemes összehasonlítani. Mi kiváló minőségű termékekekt forgalmazunk, amelyek megérik a kicsit magasabb árat, de nyugodtan mondhatom, hogy összességében itt olcsóbban jön ki a vevő, és akkor az időről, az utazási költség megtakarításáról nem is beszéltem.
      - Más előnnyel is járhat ha a fenti érveket mérlegeli a szülő, a tanuló ... ?
      - Természetesen. Péládul a füzetcsomagokat az itteni pedagógusok által kértek szerint állítjuk össze, de kívánság szerint hozzáteszünk vagy kiveszünk belőle. Ezt ugye másutt nem lehet megtenni. De nyugodtan mondhatom, hogy vevőink nagyrésze azért tér be hozzánk szivesen, mert személyesen szolgáljuk ki, tanácsot adunk, segítünk a választásban, ismertetjük a termék jellemzőit, ha valami éppen elfogyna - hozzáteszem egyedi igény alapján egyébként is - pár napon belül beszerezzük.
     - Az iskolába feltétlen szükséges termékeken kívül, mást is vásárolhatnak itt?
     - Igen így van. Lehetne a szlogenünk, hogy minden ami a tanulához kell... Mert az uzsonás táskától, a diákszoba dekorálására alkalmas falmatricákon keresztül minden egyéb kiagészítőt itt meg lehet venni. Műanyag, egyszer használatos poharakat péládul. És még nem beszéltem a professzionális irodaműködtetők számára megtalálható ezerféle termékről, nyomtatványról, csomagolóanyagról és ajándéktárgyról.
      - Azért talán érdemes kiemelni néhány konkrét akciós tételt.
      - Talán azt érdemes elmondani, hogy bűvült a kedvezményes aruk köre, sokkal több minden vehető meg olcsóbban. Most talán kiemelném a filctollakat és a szines ceruzákat. Ezekből kiváló minőségű márkák között is vannak olcsók. Például HERLITZ 24 színű szines ceruza csak 700, 12 színű TRIOLINO ceruzakészlet 890 Ft. ICO sünis termékek közül a 12-es filctott 380 Ft, 6 tubusos tempera 810. Már táskákból is bő a választék, példaként említhetem, hogy az ismert Budmil márkás táskák 6000 forinttól kaphatók, de a választék árban, méretben, komfortban is elég széles.
      - Állandóan ezek az akciós árak várhatók egész nyáron?
      - Tulajdonképpen igen, iskolakezdésig semmiképpen nem emelünk árat. De azért minden héten valami különleges kedvezménnyel kedveskedünk vevőinknek. Ezeket a heti szuperakciókat a bolt bejáratánál függesztjük ki.
     - Van újdonság a fizetési módban is?
     - Nem újdonság, de fontos, hiszen évek óta elfogadunk sulicsekket. A többféle ilyen fizetőeszköz mindegyikét. Sőt munkáltatók - dolgozóik kedvezményes támogatására - nálunk is beszerezehetik ezeket a csekkeket.
     - Köszönöm a beszélgetést. Pár szót azért az elérhetőségekről szóljunk. Gondolom, hogy a bolt weblapján az aktualitások megtalálhatók, a nyitvatartási idővel, telefonszámokkal együtt ...
     - A honlappal van egy kis gondunk, pár napig még türelmet kérünk. Szolgáltatóváltás miatt július elején éppen nem olvasható, de rövidesen igen, és ott megtalálhatók lesznek teljes részletességgel ajánlataink. Nyitvatartásunk a szokásos: Hétfőtől csütürtökig 8.00-16.30-ig vagyunk nyitva, pénteken 14-ig. A megnövekedett igények miatt szombaton 12 óráig is várjuk a jövőben a vásárlókat. Érdeklődni pedig telefonszámunkon lehet: 35/ 550-197
     - Köszönöm a tájékoztatást. Olvasóinkat most is arra biztatjuk, hogy személyesen tájékozódjanak a vásárlás megkezdése előtt, hasonlítsák össze a kínálatot, a minőséget, és biztosak vagyunk benne, hogy mindenféle igényükre itt helyben találnak árut.      

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-